Prijsbereik: Van naar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/immotionsrealestate.com/public_html/wp-content/themes/houzez/template-parts/advanced-search/search-features.php on line 22

Vergelijk woningen

Belangrijk om te weten

De Spaanse vastgoedwereld werkt anders dan die in België en Nederland. Daarom lichten we kort toe wat de belangrijkste verschillen zijn.

Eigenaars zijn vrij om hun pand te adverteren bij een onbeperkt aantal makelaars.  Hierdoor kan u dezelfde woning terugvinden bij verschillende kantoren.

Soms vergeten eigenaars alle makelaars op de hoogte te brengen van een prijswijziging.  Hierdoor is het mogelijk dat dezelfde huizen aan verschillende prijzen geadverteerd worden. Geen nood, wij vragen de correcte prijs voor u op.

spanish dancers in spain

Wilt u graag door ons verder geholpen worden voor alle panden die u online hebt gevonden?  Dat kan!  Het is dan echter van belang dat u niet reageert op advertenties van huizen of mails verstuurt naar de betreffende makelaars. U mag ons steeds contacteren voor uw vragen en opmerkingen. Wij kunnen u aanmelden bij de desbetreffende makelaars en een volledige, gepersonaliseerde planning voor u opstellen.  Wij coördineren alles.

Op deze manier hebt u 1 contactpersoon die alles voor u uitzoekt en tot in de puntjes uitwerkt. Dit kan uw bezichtigingstrip aanzienlijk vergemakkelijken en vlotter laten verlopen.