Over ons

Een dynamisch familiebedrijf

 

Wij zijn Charlotte Van Mele en Patrick Van Mele.

We hadden altijd al een passie voor vastgoed en reizen.

Uit deze passie groeide het verlangen om België vaarwel te zeggen en te verhuizen naar het buitenland. Onze aandacht werd gevestigd op de Axarquiastreek, gelegen in Andalusië, ten oosten van Malaga.

Alle dingen die voor ons belangrijk zijn vinden we hier terug : prachtige natuur, een fantastisch klimaat met milde winters, de nabijheid van bruisende cultuursteden, charmante witte dorpjes en vriendelijke mensen.

In 2009 vonden we onze droombestemming in Alcaucin. Vanuit een jarenlange woon-werk-en levenservaring kunnen we u perfect adviseren en begeleiden tijdens uw persoonlijke zoektocht.

Waarom kiezen voor Immotions Real Estate?

We hebben zelf het volledige proces doorlopen en hebben daarna in het werkveld vele mensen verder geholpen met hun zoektocht.

Onze opgedane kennis wenden we aan om onze klanten te helpen zodat ze hun droom kunnen waarmaken op een vlotte en zorgeloze manier.

We bieden een totaalpakket aan door niet alleen op te treden als makelaar maar ook als tussenpersoon die ervoor zorgt dat de juiste mensen uw pad kruisen : een advocaat, een gestor , een aannemer, mensen voor het onderhoud van uw woning, tuin, zwembad etc.

  • jaren ervaring met vastgoed aan de Costa del Sol
  • 1 aanspreekpunt in het hele proces
  • toegang tot het complete en meest recente vastgoedaanbod uit eigen portefeuille en via een betrouwbaar partnernetwerk.
  • intensieve begeleiding in uw eigen taal, vanaf uw eerste zoektocht op het internet
  • efficiënt uitgestippelde bezichtigingen, rekening houdende met uw wensen.
  • een administratieve afhandeling van A tot Z, want correct papierwerk is voor ons een topprioriteit.
  • uitgebreide after sales service;

Compare listings

Vergelijken