Prijsbereik: Van naar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/immotionsrealestate.com/public_html/wp-content/themes/houzez/template-parts/advanced-search/search-features.php on line 22

Vergelijk woningen

Waarom kiezen voor de Costa del Sol?

De Costa del Sol is al decennia lang een populaire vakantiebestemming. Vele buitenlanders investeren hier in een tweede verblijf om eigen vakanties door te brengen, anderen investeren in opbrengsteigendommen en voor sommigen wordt de Costa del Sol een permanente woonplaats.

De streek biedt dan ook vele voordelen (klik op de afbeelding voor meer info):

De Luchthaven

De luchthaven van Malaga is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit de meeste Europese luchthavens. Malaga is een bruisende, hippe stad geworden. Er zijn de laatste jaren enorme inspanningen geleverd om de stad naar een hoger niveau te tillen. Er is een volledig vernieuwde haven met een prachtige promenade met winkels, trendy restaurants, een reuzenrad en het Centre Pompidou dat er zijn eerste vestiging buiten Frankrijk opende. In de prachtige oude binnenstad is het heerlijk kuieren door de gezellig drukke straatjes met souvenirwinkeltjes, restaurantjes, terrasjes en tapabars. Verder biedt de stad talrijke musea en historische sites.

De Streken

Malaga verdeelt de Costa del Sol in twee verschillende streken : de drukkere Westkust en de meer authentieke Oostkust. Houdt u van moderne projecten, golfbanen, winkelcentra en een beetje meer drukte, dan zal u aan de Westkust zeker uw ideale plek vinden. De kuststeden zoals Marbella, Mijas, Estepona, Torremolinos en Benalmadena zijn groter en drukker dan de steden aan de Oostkust.  Zoekt u een rustigere omgeving, traditionele Andalusische witte dorpen en een prachtige natuur, dan zal u vast vinden wat u zoekt aan de Oostkust. Nerja, Torrox, Torre del Mar, en Rincon de la Victoria zijn hier de gekendste kuststadjes.

Altijd zon!

We hebben een microklimaat dat ervoor zorgt dat we heel het jaar door kunnen genieten van aangename temperaturen. De Costa del Sol staat garant voor 320 dagen zon per jaar !

Skiën en zonnebaden!

Houdt u van zon en skiën ? Het kan allebei ! Op anderhalf uur rijden van de kust kunt u skiën in de Sierra Nevada. U kan perfect op dezelfde dag skiën en genieten van een etentje in de zon op  het strand !

Het strand!

Het strand!
Op relatief korte afstand kunt u verschillende grote cultuursteden bezoeken zoals Sevilla, Cordoba, Granada, Ronda, Merida etc.

euro (2)

Onze streek is nog steeds vrij goedkoop om te leven.  U zal snel merken dat restaurantbezoeken, supermarktkosten, waterrekeningen, kadastraal inkomen etc. goedkoper zijn dan in vele andere landen

runer-silhouette-running-fast

U kunt een uitgebreid gamma aan activiteiten plannen tijdens uw verblijf. Diverse watersporten, abseilen, paragliding, speleologie, paardrijden, wandelen, fietsen, taparoutes enz.,  kortom er is voor elk wat wils !